VEGO HALLOUMI BURGER

4 port


Ingredienser
  • 4 st Frisco hamburgerbröd
  • 8 skivor halloumiost
  • 1 st citron
  • 1 msk bladpersilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 burk Max Green & Garlic-dressing
  • 100 g blandsallad
  • 2 st bifftomater
  • 2 st avokado
  • 1 st rödlök
  • 2 msk rödvinsvinäger
Gör så här

Finriv skalet från citronen och blanda med strimlad persilja och hackad vitlök.

Strö blandningen över halloumiburgarna och ställ in dem i kylen i ca 30 minuter. Grilla eller stek därefter halloumiburgarna tills de fått fin färg.

Rosta eller grilla brödet.

Lägg på dressing, sallad, tomat och halloumiburgare. Toppa med mosad avokado och lökskivor som vänts i lite vinäger. Sätt på locket.

Servera gärna med sötpotatisfries och lite extra dipp på sidan.