XL VEGO BURGER

4 port


Ingredienser
  • 4 st XL-hamburgerbröd glazed
  • 8 st rotselleri, skalad skivad (ca 150 g/st)
  • 4 msk pesto
  • 60 g ruccolamix
  • 8 st skivor mozzarella
  • 40 g srirachamajonnäs
  • 1 st grillad röd paprika
  • Picklad rödlök
  • Salt
  • Peppar
Gör så här

Skala och skiva upp rotselleri, grilla gärna den för att få en fin yta.

Ugnsbaka rotselleriskivorna ca 10–15 minuter tills de mjuknat. Lägg på osten så den får smälta på rotsellerin under de sista 2 minuterna i ugnen.

Rosta eller grilla hamburgerbrödet.

Lägg ut brödets underdel och lägg på majonnäs, sallad, rotselleri, pesto, mozzarella och picklad rödlök. Sätt på locket och garnera med paprika.