BROOKLYN CHILI

4 port


Ingredienser
  • 4 st Brooklyn burger buns
  • 4 st högrevsburgare
  • 4 skivor cheddarost
  • 1 grön chilifrukt
  • Rapsolja att steka i

Tryffelmajonnäs

  • 1 dl majonnäs
  • 3-4 stänk vit tryffelolja
  • 1 krm torkad och rostad vitlök
  • Salt
  • Peppar

Picklad rödlök

  • 1 st rödlök
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 0,5 msk socker
  • 1 km salt
Gör så här

Skiva rödlöken och blanda med vitvinsvinäger, socker och salt. Låt stå kallt i minst 1 timme.

Blanda alla ingredienser till tryffelmajonnäsen.

Grilla eller stek hamburgarna, lägg på osten 30 sekunder innan de är färdiga.

Rosta bröden och lägg på tryffelmajonnäs, burgare, ost, rödlök och hackad chili. Lägg på locket och njut!