VEGO HALLOUMI BURGER

med Frisco hamburgerbröd

4 port


Ingredienser
  • 4 st Frisco hamburgerbröd
  • 8 skivor halloumiost
  • 1 st citron
  • 1 msk bladpersilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 burk Max Green & Garlic-dressing
  • 100 g blandsallad
  • 2 st bifftomater
  • 2 st avokado
  • 1 st rödlök
  • 2 msk rödvinsvinäger

 

Gör så här

Finriv skalet från citronen och blanda med strimlad persilja och hackad vitlök. Strö blandningen över halloumiburgarna och ställ in dem i kylen i cirka 30 minuter. Grilla eller stek därefter halloumiburgarna tills de fått fin färg. Rosta eller grilla brödet. Lägg på dressing, sallad, tomat och halloumiburgare. Toppa med mosad avokado och lökskivor som vänts i lite vinäger. Sätt på locket. Servera gärna med sötpotatisfries
och lite extra dipp på sidan.