VEGO HALLOUMI BURGER

4 port


Ingredienser
  • 4 st Frisco hamburgerbröd
  • 8 skivor halloumiost
  • 1 st citron
  • 1 msk bladpersilja, hackad
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 burk Max Green & Garlic-dressing
  • 100 g blandsallad
  • 2 st bifftomater, skivade
  • 2 st avokado, mosade
  • 1 st rödlök, skivad
  • 2 msk rödvinsvinäger
Gör så här

Finriv skalet från citronen och blanda med strimlad persilja och hackad vitlök.

Strö blandningen över halloumiburgarna och ställ in dem i kylen i ca 30 minuter. Grilla eller stek därefter halloumiburgarna tills de fått fin färg.

Blanda rödlök och rödvinsvinäger i en liten skål.

Rosta eller grilla brödet.

Lägg på dressing, sallad, tomat och halloumiburgare. Toppa med mosad avokado och lökskivor. Sätt på locket.

Servera gärna med sötpotatisfries och lite extra dipp på sidan.