VARM KORV BOOGIE

Servera ett Durum korvbröd med en klassisk svensk premiumkorv. Toppa med gurkmajonäs och rostad lök. Arrangera i en korg tillsammans med rotfruktschips. Ett annat gott menytips är att servera ett Havre- & dinkel korvbröd tillsammans med en god tysk korv av typen thuringer. Toppa med lite surkål och senap. 

4 port


Ingredienser

Rotfruktschips:
120 g palseternackor
120 g morötter
120 g rödbetor
1 msk rapsolja
Flingsalt

Gör så här

Sätt ugnen på 175 C. Skala rotfrukterna och hyvla dem i tunna skivor med en mandolin. Lägg ut skivorna på en plåt med bakplåtspapper och placera mitt i ugnen i ca 30 minuter, tills rotfrukterna börjar få färg. Stäng av ugnen och öppna luckan på glänt. Låt rotfrukterna gå på eftervärme i ca 15 minuter. Droppa över olja och strö över salt. Blanda och lägg över i en skål.