XL VEGO BURGER

4 port


Ingredienser
  • 4 st XL Hamburgerbröd Glazed
  • 8 st skalad skivad rotselleri, ca 150g/st
  • 4 msk pesto
  • 60 g ruccolamix
  • 8 st skivor mozzarella
  • 40 g srirachamajonnäs
  • 1 st grillad röd paprika
  • Picklad rödlök
  • Salt
  • Peppar
Gör så här

Skala och skiva upp rotselleri, grilla gärna den för att få en fin yta. Ungsbaka rotselleriskivorna ca 10 -15 minuter tills de mjuknat. Lägg på osten så den får smälta på rotsellerin under de sista 2 minuterna i ugnen. Rosta eller grilla hamburgerbrödet. Lägg ut brödets underdel och lägg på majonnäs, sallad, rotselleri, pesto, mozzarella och picklad rödlök. Sätt på locket och garnera med paprika.