BROOKLYN CHILI

4 port


Ingredienser
  • 4 st Potato burger bun
  • 4 st högrevsburgare
  • 4 skivor cheddarost
  • 1 grön chilifrukt
  • Rapsolja att steka i

Tryffelmajonnäs

  • 1 dl majonnäs
  • 3–4 stänk vit tryffelolja
  • Salt och peppar

Picklad rödlök

  • 1 st rödlök
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 0,5 msk socker
  • 1 krm salt
Gör så här

Skiva rödlöken och blanda med vitvinsvinäger, socker och salt. Låt stå kallt i minst 1 timme.

Blanda alla ingredienser till tryffelmajonnäsen.

Grilla eller stek hamburgarna, lägg på osten 30 sekunder innan de är färdiga.

Rosta bröden och lägg på tryffelmajonnäs, burgare, ost, rödlök och hackad chili. Lägg på locket och njut!